Budući srednjoškolci i poštovani roditelji, obavještavamo vas da je u toku upis u naše škole za generaciju 2018/2019.

U Srednjoškolskom centru “Gaudeamus” možete izabrati škole i smjerove koji će odgovarati vašim interesovanjima:

  • Gimnazija (opšta gimnazija i računarsko-informatički smjer)
  • Ekonomska škola (ekonomski tehničar i poslovno-pravni tehničar)
  • Medicinska škola (medicinski tehničar, farmaceutski tehničar, zubno-stomatološki tehničar, fizioterapeutski tehničar, laborantski tehničar i akušerski tehničar) i
  • Ekološki tehničar.

Osim savremenog pristupa radu, ponosni smo na našu posvećenost. Za nas je svaki učenik jednako važan, a naše osoblje i nastavnici su tu da mu pomognu da uči, napreduje i razvija svoje talente.

Prostor u zgradi Srednjoškolskog centra ”Gaudeamus” je namjenski uređen za izvođenje nastave i boravak učenika. U školi postoji deset velikih prozračnih učionica i kabineti sa najsavremenijim učilima, intraktivnim tablama i ostalom opremom koja odgovara zahtjevima nastavnog plana i programa. Takođe, u našoj školi postoji savremeni amfiteatar kao i višenamjenske prostorije za boravak koje učenici koriste za slobodne i vannastavne aktivnosti.

Naši učenici stiču i druga potrebna znanja i iskustva jer redovno obavljaju  praksu u odgovarajućim institucijama. Novitet za učenike koji će pohađati računarsko-informatički smjer u Gimnaziji je uska povezanost sa Fakultetom za informacione tehnologije i dizajn na Univerzitetu za poslovne studije. Naime, na Univerzitetu za poslovne studije potpisan je sporazum o saradnji sa kompanijom Lanaco – informacione tehnologije. Više informacija o sporazumu i njegovom značaju možete pročitati OVDJE.

I naše vannastavne aktivnosti su nešto čime se ponosimo. Naši učenici postižu sjajne rezultate u sportskim aktivnostima i na raznim takmičenjima, a nagrada za sve njih su divna putovanja koja ih čine bogatijim. Tako smo do sada putovali u Austriju, Grčku, Italiju i zemlje regiona, a već sada planiramo putovanja za ovu godinu.

Postanite dio priče koja njeguje talente i obezbijedite na vrijeme svoje mjesto u nekoj od naših škola!

Dodatne informacije možete dobiti u našim službama. Dobro došli u SC “Gaudeamus”!