Excel radionica je dvodnevna praktična obuka koja se održava danima vikenda u trajanju od 9h do 12:30h, tj. dva dana po četiri školska časa.

Srednjoškolski centar “Gaudeamus” Banja Luka

Kome je namijenjena ova radionica?

Ovaj vid obuke je idealan ukoliko niste u mogućnosti da pohađate kurs koji traje duži vremenski period u poslijepodnevnim časovima, nakon radnog vremena.

Unaprijed definisan termin radionice, idealna je prilika da organizujete svoje vrijeme i za jedan vikend savladate neizostavni alat koji se podrazumjeva na gotovo svim administrativnim poslovima.

Ukoliko ste u potrazi za poslom, primjetili ste da svi poslovi pod obavezno zahtijevaju poznavanje MS Office paketa, a među njima je Excel svakako najbitniji. Ukoliko ste, pak, zaposleni, a osjećate se nesigurno kada je u pitanju rad u ovom programu, ovo je najlakši način da se organizujete i savladate i više od osnova za dva dana praktične obuke.

Šta će obuhvatiti praktična obuka na radionici?

Excel radionica obuhvata pet modula. Nakon dva dana praktične obuke, problem vam više neće predstavljati izračunavanje velikog broja podataka, izračunavanja tačno određenog dijela podataka ili filtriranje određenog dijela podataka. Ubrzaćete svoj unos podataka višestruko. Moći ćete vaše podatke predstaviti vizuelno putem grafikona i iste prenijeti u izvještaj koji kreirate u Word-u ili prezentaciju koji pravite u Power Point-u. Moći ćete odštampati tačno željeni dio dokumenta na tačno željenom broju stranica.

Narednih mjesec dana nakon radionice, možete da računate na konsultacije sa predavačem, bilo u vezi sa radnim materijalom koji ćete dobiti da samostalno radite nakon obuke ili u vezi sa zadatkom na poslu.

Predavač na ovoj radionici je Zoran Đurić, diplomirani ekonomista i profesor ekonomske grupe predmeta u Srednjoškolskom centru “Gaudeamus”. Dugogodišnji je predavač na kursevima iz oblasti praktične obuke rada u MS Office paketu.

Kako izgleda učionica u kojoj ćemo provesti vrijeme i koliko polaznika će biti?

Broj polaznika je ograničen, tako da je za svakog polaznika rezervisan dovoljan dio vremena tokom trajanja radionice.

Informatička sala Srednjoškolskog centra “Gaudeamus” Banja Luka

Informatička sala SC “Gaudeamus” je velika i prozračna, tako da svaki polaznik može da računa na svoj komfor tokom radionice.

Nakon pohađanja radionice, polaznici dobijaju sertifikat.

Koji je termin Excel radionice i cijena?

Excel radionica će se održati 28. i 29. novembra 2020. g. (subota i nedjelja) u prostorijama SC “Gaudeamus” u trajanju od 9h do 12:30h.

Popust za rane prijave do ponedjeljka, 16. novembra 2020. g. u iznosu 20%.

Cijena pohađanja radionice, za rane prijave do 16. novembra 2020. godine je 120 KM. Mogućnost uplate 50 KM, do ponedjeljka, 16. novembra 2020. godine, a ostatak u terminu radionice. Redovna cijena radionice je 150 KM.

Detaljnije informacije možete dobiti na brojeve telefona 051/248-341 (škola) i 065/230-129 (predavač). Takođe, ukoliko ste slobodniji u pisanoj formi, obratite nam se porukom na mail scgaudeamusbl@hotmail.com.