scg_slider

Budući srednjoškolci i poštovani roditelji, obavještavamo vas da je u toku upis za generaciju 2019/2020.

U Srednjoškolskom centru „Gaudeamus” možete izabrati škole i smjerove koji će odgovarati vašim interesovanjima:

  • Gimnazija (opšta gimnazija i računarsko-informatički smjer),
  • Ekonomska škola (ekonomski tehničar i poslovno-pravni tehničar),
  • Medicinska škola (medicinski tehničar, farmaceutski tehničar, zubno-stomatološki tehničar i fizioterapeutski tehničar) i
  • Elektrotehnička škola (tehničar informacionih tehnologija i tehničar računarstva).

Osim savremenog pristupa radu, ponosni smo na našu posvećenost. Za nas je svaki učenik jednako važan, a naše osoblje i nastavnici su tu da mu pomognu da uči, napreduje i razvija svoje talente.

Prostor u zgradi Srednjoškolskog centra „Gaudeamus” je namjenski uređen za izvođenje nastave i boravak učenika. U školi postoji deset velikih prozračnih učionica i kabineti sa najsavremenijim učilima, intraktivnim tablama i ostalom opremom koja odgovara zahtjevima nastavnog plana i programa. Takođe, u našoj školi postoji savremeni amfiteatar kao i višenamjenske prostorije za boravak koje učenici koriste za slobodne i vannastavne aktivnosti.

Naši učenici stiču i druga potrebna znanja i iskustva jer redovno obavljaju  praksu u odgovarajućim institucijama. Novitet za učenike koji će pohađati računarsko-informatički smjer u Gimnaziji je uska povezanost sa Fakultetom za informacione tehnologije i dizajn na Univerzitetu za poslovne studije.

Postanite dio priče koja njeguje talente i obezbijedite na vrijeme svoje mjesto u nekoj od naših škola.

Budući učenici u pratnji svojih roditelja imaju mogućnost izvršavanja predupisa, svakim radnim danom u periodu između 07.30-15.00 časova. Dodatne informacije možete dobiti u službama Srednjoškolskog centra „Gaudeamus”.