Budući srednjoškolci i poštovani roditelji, predupisni period sa popustom od 10% na cijenu školarine za školsku 2020/2021 još uvijek je u toku. Prijave i rezervacije možete izvršiti i on line, putem predupisnog obrasca kojeg možete preuzeti OVDJE. Popunjen obrazac dostavite na mejl adresu info@scgaudeamus.com

 Pored širokog izbora škola i smjerova kao što su

  • Gimnazija ( opšti i računarsko-informatički smjer )
  • Medicinska ( medicinski tehničar, fizioterapeutski tehničar, farmaceutski tehničar, zubno-stomatološki tehničar, laborantski tehničar i akušerski tehničar )
  • Ekonomska (ekonomski tehničar i poslovno-pravni tehničar )
  • Elektro ( tehničar računarstva i tehničar informacionih tehnologija )

Nudimo vam i savremen pristup nastavi, interaktivnog karaktera. Svi učenici su nam podjednako važni, i kroz individualan pristup razvijamo njihove vještine, sposobnosti i kompentencije. Da bismo dostigli kvalitet u edukaciji maksimalno koristimo prednost savremenih učila,  specijalizovanih kabineta i opreme namjenjene za nastavni proces. Iz tog razloga u našem Centru imamo veći broj kabineta posebno opremljenih za sticanje praktičnih vještina iz oblasti informacionih tehnologija, medicine, ekonomije , prava kao i  Sporazume o saradnji sa kompanijama koje su vodeće na tržištu iz navedenih oblasti.

Dokaz da smo na dobrom putu svakako su i osvojene medalje i priznanja na velikom broju domaćih i inostranih takmičenja.

Pored obogaćenih nastavnih aktivnosti veliku pažnju posvećujemo i vannastavnim aktivnostima kako bismo zadovoljili visoko postavljene kriterijume naših učenika. Često putujemo i stičemo znanja o drugim nacijama i kulturama. Zemlje koje smo do sada obišli su Italija, Španija, Francuska , Grčka, Češka, Austrija i Mađarska.

Postanite i vi dio porodice SC “Gaudeamus”, i plovite kroz luku znanja zajedno sa nama .

Dobro nam došli !!! Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas putem brojeva telefona 065/637-743 i 065/704-400, kao i putem mejla.