U toku je predupis u srednje škole u sklopu srednjoškolskog centra Gaudeamus!

Upišite se sada i ostvarite čak 10% popusta na školarinu. Popust za medicinsku školu iznosi 260 KM, a za ostale škole 220 KM. Popust je aktuelan do 31. marta 2021. godine. Broj mjesta je ograničen.

U našem srednjoškolskom centru možete odabrati jedan od nastavnih smjerova u sklopu:

Medicinske škole (medicinski tehničar, fizioterapeutski tehničar, farmaceutski tehničar, zubno-stomatološki tehničar, akušersko-ginekološki tehničar, laboratorijsko-sanitarni tehničar)

Ekonomske škole (ekonomski tehničar, poslovno-pravni tehničar)

Gimnazije (opšti smjer, računarsko-informatički smjer)

Elektrotehničke škole (tehničar računarstva, tehničar informacionih tehnologija)

Savremen pristup nastavi, razne dodatne aktivnosti i mogućnost plaćanja na 12 rata dovoljan su razlog da upišete SC Gaudeamus!

Nalazimo se u centru grada na adresi Jovana Dučića 23a, u krugu bivše fabrike Čajavec.

Školski prostor pored savremeno opremljenih učionica obuhvata laboratoriju, zdravstvene i informatičke kabinete, teretanu i druge višenamjenske prostorije. Unutrašnjost škole možete pogledati na ovom linku.

a

Ono što nas čini ponosnim i što najviše doprinosi kvalitetu obrazovanja u Centru jeste nastavno i vannastavno osoblje. Naši profesori su visoko obrazovan i stručan kadar, koji maksimalnim angažmanom i individualnim pristupom prenose znanje i iskustva učenicima kroz redovnu, dodatnu i dopunsku nastavu.

U cijenu školarine pored opreme za obavljanje praktične nastave uključena je i praksa koju učenici završnih razreda zdravstvene struke obavljaju na Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske i Zavodu za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju „Dr Miroslav Zotović“.

Veliku pažnju posvećujemo i vannastavnim aktivnostima. Naši učenici su redovni posjetioci izložbenih postavki, kina i pozorišta. Putovanja u evropske prestonice sastavni su dio školavanja gdje učenici pored zabavnog karktera uče o drugim narodima, njihovim kulturama i proširuju svoje vidike. Stalni smo učesnici nastavnih i nenastavnih takmičenja na teritoriji naše države i okruženju. Jednake prilike pružamo svim učenicima da izraze svoje osobnosti i talente kroz različite sekcije, a u skladu sa interesovanjima. 

a

Dio redovne nastave fizičkog vaspitanja, kao i obuku plivanja držimo na Gradskom olimpijskom bazenu „Incel“. Zimovanja provodimo na nekoj od obližnjih planina gdje učenicima pružamo besplatnu obuku skijanja.

Svi naši učenici imaju mogućnost da besplatno pohađaju kurseve stranih jezika, te pored redovne nastave steknu dodatne certifikate i diplome.

Knjige i sav školski pribor neophodan za nastavu obezbjeđuje škola.

Za detaljnije informacije kontaktirajte nas na neki od sledećih brojeva telefona 051/248-339, 066/117-119 i 065/637-743 i zakažete sastanak i posjetu školi.

Donesite odluku SADA, za uspješnu budućnost!

a